مشاوره حقوقی رایگان - نرخ محاسبه دیه

سلام و خسته نباشید
بنده 2نفر از اعضای خانواده ام در اثر حادثه رانندگی در سال 1401فوت شده اند
باتوجه به نزدیک شدن به پایان سال 1402 هنوز حکم دادگاه نیامده و قرار تصمیم نهایی به سال بعد موکول شد
سوالم از شما بزرگواران اینه که اگر در سال جدید حکم قطعی و اجرا شود پرداخت دیه از طرف شرکت بیمه و راننده به نرخ روز حادثه میباشد یا روز پرداخت
اگر به نرخ روز حادثه پرداخت میکنند مابه التفاوت این مبلغ را چگونه میتوانم پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام پرداخت دیه به نرخ روز یعنی زمان پرداخت هست. اگر راننده مقصر باشد نرخ زمان حادثه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دیه به نرخ روز محاسبه می‌گردد و باید تأدیه گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

پرداخت نرخ دیه یوم الاداست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون دیه به نرخ روز و یوم‌الوصول محاسبه خواهد شد‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نرخ سال جدید محاسبه و پرداخت می شود.
راننده مقصر به نرخ سالی که بیمه کرده پرداخت می شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پرداخت میزان دیه به روز محاسبه میشود