مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پسوند به نام خانوادگی

درود من به اداره ثبت احوال مراجعه کردم و گفتن که نمیشه پسوند فامیلی پدرت رو به فامیلی خودت اضافه کنی چون پسوند رو حذف کرده بود الان من به کجا مراجعه کنم که این کار رو درست کنم آیا نیازی هم به دادگاه بروم و درخواست بدهم لطفا راهنمایی کنید. باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثبت احوال قبول نکند باید دا‌دخواست بدهید.
نتیجه دا‌دخواست قابل پیش بینی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کلیه دعاوی مربوط به نام خانوادگی در صلاحیت اداره ثبت احوال می باشد