مشاوره حقوقی رایگان - نام خانوادگی

با سلام میخواستم بپرسم ببینم من اگه از پسوند برای فامیلی خودم اضافه کنم باید کلیه مدارک م رو عوض کنم یا اینکه تو توضیحات شناسنامه میزنن دیگه نیازی به تعویض همه مدارک ندارم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کلیه مدارک باید تعویض گردد تا به مشکل بر نخورید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ نیازی به تعویض کلیه مدارکی که مبنی بر نام خانوادگی قبلی شما بدون پسوند بوده است نیست بلکه در همان قسمت توضیحات شناسنامه این تغییر درج می شود و همین امر کفایت خواهد کرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله قطعا باید نام خانوادگی شما تغییر کند در کنار آن تمامی مدارک نیز تغییر می‌کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

باید مدارک شما تعویض شود و منطبق با شناسنامه باشد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
تمامی مدارک باید اصلاح شود و قاعدتا تعویض گردد