مشاوره حقوقی رایگان - حمل بار سرقتی

سلام من به متراژ 300مترسنگ نمارا جابجا کردم و اظهارات من ومتهم جابجایی تایپ شد من این راموقعه فهمیدم که ازاجرای احکام 2کیفری وکیل فرستادم فهمیدم انقدری پول ندارم وکیل بگیرم فقط 3تومن برای مطالعه پرونده وکیل رفته همه چیز هم به پای من خورده چی کار کنم؟ با تشکر یک سال حبس و210000000 میلیارد ردمال آمده

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از وکیل مطالعه کننده سوال فرمایید
زیرا نسبت به موضوع احاطه یافته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر حکم قطعی صادر شده است درخواست اعاده دادرسی مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم قطعی شده است و قابلیت اجرا پیدا کرده است لیکن با در نظر گرفتن شرایطی می‌توانید از نهاد اعاده دادرسی بهره‌مند شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای قطعی شده باشد کاری نمیشه کرد