مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره طلاق

سلام من در تاریخ یک دی ماه جلسه سوم مشاوره ام هم تمام شد و مرکز مشاوره گفت ارسال میکند دفتر خدمات قضایی اما الان 50 روز است که هنوز پرونده من رو ارسال نکردند و هربار بمن میگن داریم ارسال میکنیم، میخواستم بدونم مراکز مشاوره تا چه مدت می‌توانند پرونده رو نگه دارند و نفرستن؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
حضورا از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر از طریق دادگاه ارجاع شده به قاضی اطلاع دهید و الا از طریق نظام روانشناسی شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخصی در این رابطه وجود ندارد‌.
بهتر است به نحو حضوری از مرجع مربوطه پیگیری بفرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید به مرکز تا الان باید ارسال کرده باشند