مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دوم همسر

سلام بنده خانمی هستم 26ساله دارای دوفرزند. ده سال که ازدواج کردم.شوهرم بدون اجازه من بانامه دادگاه یکسال گذشته باخانم دیگه ای عقدکردن.من چندماهی هست که متوجه شدم.خواستم طلاق بگیرم که متوجه شدم ناخواسته باردارشدم.ولی همسرم قول داده که طلاق میده ولی هنوزخبری نیست.من شنیدم که قانون جدید اومده که اگه همسر دوم از ازدواج اول خبر داشته باشه مجازات میشه حتی زندانی هم دارد.آیامن شکایت کنم تاچه اندازه حرف من میرسه میتونم اون خانم حذف کنم اززندگیم.اگه میشه راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

ازدواج مجدد با حکم دادگاه ازدواج با مرد متاهل ازدواج مجدد بدون اجازه زوجه ازدواج مجدد زوج ازدواج مجدد