مشاوره حقوقی رایگان - تغییر دین

با سلام آیا از خارج کشور ایران میشه که دینم رو از اسلام به مسیحیت تغییر بدم
اصلا راهی هست که مسلمون نباشم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

کسی که از اسلام خارج میشه مرتد حساب میشه و از نظر حکم اسلام باید کشته بشه .
خیلی ها فقط در شناسنامه آنها قید شده مسلمان در حالی که در واقعیت امر مسلمان نیستند.
به هر حال از نظر قانونی امکان خروج از اسلام وجود ندارد مگر اینکه از کشور خارج شوید و در کشور دیگری پناهنده شوید که در این صورت می توانید به هر دین و مذهبی که خواستید عمل کنید.
قبل از هر اقدامی بهتر است به یک مشاوره روانشناس مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم ارتداد است و مجازات خواهید داشت
جهت توضیحات تکمیلی میتوانید تماس بگیرید