مشاوره حقوقی رایگان - تغییر دین

تغییر دین در چه شرایطی ممکن هست و حکم اعدام ندارد اصلا امکانش هست؟
مثلا
اگر سنش 15 یا ... باشد اجازه دارد تصمیم بگیرد که چه دینی را قبول کند
یا اگر خانواده قبول کند میتوانم زرتشتی شوم

بنده در خانواده مسلمان که چندان مذهبی نیستم به دنیا آمدم و علاقه شدیدی به زرتشتی دارم و می‌خواهم زرتشتی باشم و آن را مطالعه کردم و زرتشتی را کامل میشناسم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام این کار نه تنها در کشور ما بلکه به نظر می‌رسد تمامی کشورهای مسلمان غیر ممکن باشد و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تغییر دین در جمهوری اسلامی ایران از مصادیق ارتداد بوده و حکمش اعدام است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است به مشاور مراجعه کنید و در خصوص دین زردشتی و اسلام تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید.
این کار شما ارتداد محسوب می شود