مشاوره حقوقی رایگان - ارتداد

سلام خسته نباشید
من در یک خانواده ی مسلمان به دنیا اومدم ولی دین مسیحیت رو خیلی دوست دارم عاشق کلیسا و دعاهاشونم مخصوصا حضرت و عیسی و مریم مقدس
اولا اینکه اسلام گفته هرکس در انتخاب دینش آزاده و هیچکس خانواده ی خودشو که از چه دین و مذهبی باشن انتخاب نمیکنه
و دوم اینکه شخص وقتی به بلوغ عقلی رسید میتونه دینشو انتخاب کنه و سوم اینکه مرتدان در زمان پیامبر گفتن بیاین به دین اسلام در بیایم بعدش خارج بشیم
ینی کافر بشن
اما انتخاب دین ارتداد و کفر نیست فقط یه نفر دوست داره یه راه دیگه رو برای ارتباط با خدا انتخاب کنه
میشه لطفا یه راهنمایی بکنین من 13 سالمه
لطفا بگین اگه من مسیحی بشم مرتدم؟
بلوغ عقلی سن استانداردش از چه دوره ی زمانیه؟

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یه سوال خیییللللیییی جداگانه هم دارم من آشناهام و اطرافیانمون یسریاشون اعتقادی به حجاب ندارن
و زیاد اهلش نیستن میخواستم ببینم چیزیو که قرآن واجب نکرده بر اون عمل نکنی مرتدی یا نه؟
یا با نامحرمای فامیل مثل پسر عمو دختر عمو راحت باشی دست بدی و روبوسی کنی یاا......

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مورد سوال اول از نظر اسلام و قانون مرتد هستید ولی در عمل کسی با شما کاری ندارد و شما می توانید به هر نحوی که دوست دارید زندگی کنید و هر عملی که دوست دارید انجام بدید .
در مورد سوال دوم نیز از نظر اسلام و قانون تحت شرایطی مرتد محسوب می شوید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در خصوص سوال نخست برابر قوانین جاری برده و در خصوص سوال دوم این گونه اعمال ارتداد نمی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت پذیرش دین مسیحیت ، مرتد محسوب میشوید و مجازات .... دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مطابق شریعت و قوانین مرتد محسوب می شوید