مشاوره حقوقی رایگان - محصور کردن زمین ها

با سلام. بنده در شمال کشور چند تکه زمین دارم. آیا برای این که مشکلی از بابت شهرداری پیش نیاید برای مثال بحث مصادره زمین های فاقد حصار باید زمین های خود را محصور کنم ؟ و این که این حصار کشی باید به چه شکل فنس کشی یا دیوار کشی باشد ؟

پاسخ ها :

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام،وقتی قصدخرید زمین در یک مکانی را دارین،اگر مکان روستایی است،از دهیار واگر شهری است،ازشهرداری استعلام بفرمایید موانعی نداشته باشد ،وسپس اقدام به خرید ودرزمان خرید هم حتی المقدور صورتجلسه تحویل زمین تنظیم بفرمایید و حدود زمین مشخص و اگر منع قانونی نداشت،اقدام به محصور کردن ملک ازطریق دیوارکشی نمایید،درخصوص ملک حتما اقدام به اخذ سند نمایید،اینکه فرضا ملکی خریداری شود ،بدون درنظر گرفتن موارد فوق الاشاره،خودشما قضاوت نمایید، آیا ملکی که محصور نیست و جای دقیق و بعبارتی چهارگوشه زمین نامشخص است فرضا مشکل وموانع قانونی هم نداشته باشد آیا میتوان تضمین نمود که تصرف یا تجاوز به عرصه صورت نگیرد؟پیشنهادم این است سریعا استعلام بفرمایید موانعی نباشد اقدام به محصور نمودن ملک واخذ سند مالکیت باشید،موفق باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای هر اقدامی از قبل حتماً با شهرداری هماهنگ نمائید تا با مشکل مواجه نشوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید فنس یا دیوار بکشید و در صورت امکان می توانید جهت اخذ سند اقدام کنید.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

از طریق اداره جهادکشاورزی مجوز فنس با دیوارکشی بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
با اخذ مجوزات لازم از جهاد کشاورزی اقدام نمایید