مشاوره حقوقی رایگان - حصار کشی زمین

سلام
بنده یک قطعه زمین 700 متری دارم که در منطقه مزروعی واقع شده و بر جاده خاکی است. با توجه به تردد گله های احشام، می خواستم زمین رو محصور کنم و داخلش درخت بکارم.
ولی هم مساحت زمین کم هست و هم زمین قولنامه ای هست. چه کار میشه انجام داد که منع قانونی نداشته باشه. آیا درست کردن پرچین یا نصب توری به ارتفاع مثلا یک متر و نیم، منع قانونی داره؟ چون فقط می خوام احشام وارد زمین نشوند

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

جنبه قانونی این است که : منع قانونی دارد و باید قبل از ایجاد حصار از اداره جهاد مجوز بگیرید. اوضاع و احوال و شرایط محل را خودتان بسنجید و اقدام نمایید.