مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه ثبت در سند

سلام.در سند دفترچه ای ملکی سه دانگ سه دانگ بنام دو نفر بوده ویک ازآنها سهم سه دانگ شریک خود را بصورت قولنامه محضری خریداری کرده بود و در حدود شش ماه پیش سند قدیمی را با قولنامه خرید به ثبت اسناد برای دریافت سند تک برگ ارائه داده اند وبعد مدتی سند تک برگ دو عدد سه دانگ سه دانگ به بنام آن دو نفر اولی تحویل داده اند که امروز ما اتفاقی متوجه اشتباه شده ایم حالا با چگونه اقدام کنیم که سند بنام یک نفر شود لطفا کمک کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
جهت تصحیح سند به اداره ثبت مراجعه کنید و سپس الزام به تنظیم سند اقدام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای تصحیح سند از طریق اداره ثبت اسناد و املاک اقدام شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفترخانه جهت تنظیم سند و اخذ سند شش دانگ اقدام کنید