مشاوره حقوقی رایگان - سوگند

سلام
بنده به عنوان خواهان طرف دعوای حقوقی هستم باتوجه به اینکه قرادادهای به صورت شفاهی بوده وبیشتر برحسب اعتماد انجام شده وازطرفی کار به کارشناسی ارجاع شده .هزینه کارشناسی را پرداخت کردم.آیا می توانم درخواست کنم قبل از بر گزاری جلسه کارشناسی طرفین سوگند یاد کنند که واقعیت را بگوید.اگر جواب بله است لطفا توضیح دهید این کار درست است یا خیر وروال چگونه است .چه نتیجه ای در انتظار است ..لطفا لطفا توضیح دهید.فقط بله یا خیر نباشد.

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

خیر چنین روالی نیست . تنها راه این است که بینه و دلیل بیاورید و اگر نداشتید می توانید بخواهید که طرف مقابلتان قسم بخورد . ولی اگر اینکار را بکنید و اون قسم دروغ بخورد دعوا قطعی به ضرر شما تمام می شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر طرف مقابل سوگند یاد نماید دعوا به نفع وی مختومه می‌شود و نوبت به اقدامات بعدی از سوی شما نخواهد رسید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خوانده سوگند یاد کند امکان محکومیت شما وجود دارد