مشاوره حقوقی رایگان - تصادف تاکسی و سواری

سلام. به عنوان مسافر سوار تاکسی شدم. به هنگام رسیدن به مقصد جهت محاسبه هزینه تاکسی ، راننده در کناره کوچه توقف نمود. پس از دریافت مابقی هزینه درب سمت راست صندلی عقب ماشین را باز کردم و یک هویی درب با یک ماشین پژو که رد میشد برخورد کرد.
خسارت اندکی به دو ماشین وارد شد.
راننده تاکسی ماشین خود را مقصر می دانست چون از دید وی باید ماشین رد می شد و بعدا درب باز میشد.
اما راننده من را مقصر می دانست چرا که باید میدیدم ماشین در حال عبور است.
اما من گفتم آقا شما راننده هستید و آینه دارید و به محیط اطراف مسلط هستید و من فقط مقداری از در را باز کردم که تصادف رخ داد و از کجا می دانستم ماشین رد می شود یا رد نمی شود.
مقدار پول بیشتری به او دادم و رفتم.
واقعا مقصر چه کسی بوده است؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
مقصر راننده تاکسی می باشد زیرا می بایست در منتها علیه سمت راست نگه می داشت.