مشاوره حقوقی رایگان - شکایت توهین

مشاجره تلفنی بعد از یک نزاع انجام شد که باعث فحاشی تلفنی و دادن پیامک توهین شد. آیا با توجه به اینکه خط تلفن به اسم شخص توهین کننده نیست ایا می شود از آن شخص شکایت کرد.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام شما از صاحب خط و همچنین کسی که فحاشی کرده هر دو شکایت کنید دادسرا خودش تحقیق و رسیدگی میکنه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer