مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه المثنی از ستاد اجرایی فرمان امام

با سلام
زمین کشاورزی چند سال قبل خریداری کردیم که مالک قبلی از ستاد اجرایی فرمان امام خریداری کرده. الان قصد فروش آن زمین را داریم. متاسفانه کپی از مبایعه نامه ای که ستاد اجرایی فرمان به مالک قبلی داده الان موجود نیست و برای فروش زمین به آن نیاز است. چطور میتوان آن را تهیه کرد؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
معمولا اسناد و مدارک ومستندات در اختیار ستاد وجود دارد و امکان پیگیری از ستاد خواهید داشت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ستاد اجرایی فرمان امام مبایعه‌نامه را دریافت نمائید.