مشاوره حقوقی رایگان - استخدام درجه داری راهور

سلام دوستان
من میخوام درجه داری ثبت نام کنم ولی به راهنمایی رانندگی (راهور) علاقه ی زیادی دارم خواستم بپرسم من ساکن کرج هستم و بومی کرج ایا امکانش هست رسته ی منو بندازن تو راهور؟؟؟
و چه چیزایی تو انتخاب رسته دخیل هستن؟ و من باید چیکار کنم تا اون رستم برسم؟؟ لطفا کمکم کنید به رسته ی مورد علاقم برسم واقعا ممنون میشم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه این سوال شما در حیطه تخصی من نیست لطفا از عوامل گزینش ناجا سوال کنید