مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خودرو

سلام مدت پنج سال است که ماشینی پلاک تهران از یکی از فامیلها خریده ام در این مدت 5 سال فقط سند ماشین این دست بنده می باشد و هیچ گونه وکالتی ایشان به من ندادند به جهت آشنایی به من وعده و وعید دادن که برای وکالتنامه حضور پیدا خواهد کرد باید در این 5 سال هیچ عنوان همکاری نکرده است و تازگی ها برای وکالت درخواست دومیلیون وجه دارد .. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر مبایعه نامه دارید وفق اون دادخواست حقوقی بدین و نتیجه حتمی است