مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دوتیکه

سلام بنده اسفند سال 95 ماشین پژو 405 خریداری کردم به صورت قولنامه دستی و امضا و مهر
کل مبلغ رو به خریدار پرداخت کردم و ماشین رو تحویل گرفتم
خریدار همسایه هست
فقط یک میلیونش ماند که بعد عید برای تعویض پلاک و سند زدن پرداخت کنم بهش
باهم رفتیم تعویض پلاک
که تعویض پلاک گفت اتاق دوتیکه هست و غیر قابل نقل و انتقال و ماشین تعویض پلاک نشد
تو قولنامه نوشتیم ماشین صحیح و سالم تحویل خریدار گردیده
ولی تو تاریخی که تو تعویض پلاک قبل قولنامه ماشین دوتیکه اعلام شده میدونسته و اومده فروخته ماشینو به من
با فروشنده جر و بحث که پول ندارم خورد خورد میدم بعد بیخیال شد منم مشکل مالی واسم پیش اومد نتونستم هزینه دادگاه رو واسه شکایت پرداخت کنم
از این قضیه4سال گذشته و ماشین گرون شده خیلی
بعد رفته شکایت کرده فک پلاک گرفته ماشین رو توقیف کرده که پلاکشو برداره و ماشینم واسش مهم نیست
آمار گرفتم دوتا خونه خریده ولی جلو من ندارم میناله
بعد پرو پرو میگه 6 میلیون میگیرم فقط میان وکالت بهت میدم
میخواستم بدونم برای شکایت کردن تو دفتر خدمات الکترونیک
چی باید بنویسم تا به قیمت روز بتونم پولمو ازش پس بگیرم
و این ماشین دوتیکه رو پس بدم بهش

پاسخ ها :

داریوش عزیزی

جناب آقای داریوش عزیزی :

کارشناس خودرو مراجعه کنید