مشاوره حقوقی رایگان - اتمام زمان وکالت تعویض پلاک

با سلام و احترام
به استحضار می رساند سال 98 یک دستگاه خودرو از سایت درج آگهی خریدم که همان لحظه سند قطعی در دفترخانه را ثبت کردیم و در آن مهلت 10 روزه جهت تعویض پلاک بهم دادن و بنا به دلایلی که ماشین رنگ ندارد و بعدا متوجه شدم ماشین رنگ دارد و جریمه 2 میلیونی هم دارد که پرداخت نشده دادخواست دادم و نتیجه ای نگرفتم و فروشنده را پیدا نکردم و با توجه به شماره تماس در برگه سبز نفر اول و صاحب ماشین رو پیدا کردم و ازش خواستم وکالت بده واسه تعویض پلاک ایشان درخواست 5 میلیون پول دادن و نمیان، حال چه کار کنم که بتونم تعویض پلاک کنم؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

ماندانا احمدی

سرکار خانم ماندانا احمدی :

ابتدا اظهارنامه براشون ارسال کنید، اگر به نتیجه نرسیدید، دادخواست بدهید و دعوی الزام به تعویض پلاک و تنظیم سند مطرح کنید