مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای تهمت و افترا

با سلام و خسته نباشید

متن سوال: از فردی بخاطر درگیر شدن بی اساس و آسیب وارده به برادرم شکایت کرده ایم و طرف مقابل بخاطر دفاع از خودش تهمت دزدی به برادرم زده و پرونده تشکیل داده است در حال حاضر پرونده جفتمان در دادسرا در جریان است. لازم بذکر است که هنوز پرونده در محضر قاضی برده نشده است. سوالی که دارم این است بخاطر تهمت و افترایی که به برادرم زده شده چه زمان باید شکایت کنیم؟

با سپاس

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورت بی دلیل بودن شکایت سرقت رد خواهد شد و اگر اسیبی به برادرتان وارد شده و گواهی پزشک قانونی نیز دارید طرف مقابل به دیه همان مقدار اسیب محکوم خواهد شد . بعد از اتمام نتیجه هردوپرنده شکایت افترا را طرح کنید