مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

اگر در فروشگاه ، حراست آنجا به صرف مشکوک شدن به من اقدام به بازرسی کیفم در ملاء عام کند و متوجه خطایش شود حق من در این میان چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بازرسی کیف دلیل بر تهمت زدن نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است اگر اذن داده اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان افترا و توهین در ملا عام شکایت کنید . اما بدانید که تا این حد اقدام مجرمانه نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند سوءظن گناه مجازات شرعی ولی از نظر قانونی جرم مرتکب نگردیده است

نسرين عليپور

سرکار خانم نسرين عليپور :

سلام مي توانيد تحت ٢ عنوان شكايت كنيد ، افتراء ، و تفتيش غير قانوني اموال

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نظر قانونی جرم مرتکب نگردیده است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بازرسی اشیا واشخاص واماکن توسط مامورین هم ممنوع است مگر درجرایم مشهود والاتخلف می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام اصولا به نظر می رسد صرف بازرسی جرم نباشد ولی اگر جهت انجام بازرسی توهین یا افترایی زده شده باشد میتواند تحت همین عناوین شکایت کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

حت عنوان افترا و توهین در ملا عام شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر فاقد وصف مجرمانه است اگر درحین بازرسی توهین و... صورت گرفته شکایت نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر میتوانید شکایت کنید بدون دستور قاضی مجوز ندارند مگر مامورین انتظامی در جرایم مشهود

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام.در واقع جرمی محقق نشده و بدین دلیل متاسفانه قابلیت پیگیری ندارد و تهمتی که شما اشاره کردید تعریف حقوقی که قانونگذار دارند جدای از این موضوعی هستش که برای شما اتفاق افتاده است.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید ضمن شکایت توهین، از ایشان خسارت معنوی مطالبه کنید تا منبعد رفتار خود را اصلاح کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می تواند مصداقی از توهین باشد ولی به دلیل عدم سو نیت چنین شکایتی به نتیجه نمی رسد ولی از لحاظ اداری می توانید به مقام بالاتر شکایت نمایید تا وی را توبیخ نمایند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام اگه با اذن شما انجام گرفته و همرا با توهین و بی احترامی نسبت به شمانبوده جرمی واقع نشده