مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

سلام1نفربدون هیچ دلیل مدارک تو پارک مامور آورد گرفتو از آن طرف چندپلیس آگاهی خانه رازیرروکردن قفلاشکستن 11روزآگاهی 2باردادگاباز48ساعت آگاهی باکابل شکنجه زدنم بعد2ماه زندان بعد1ماه 24ساعت آگاهی دوبارزندان با100تومان سندکه 2سال وثیقه آزدشدم شاکی 2شاهدآورد شهاهدان گفت که ماه همچین حرفی نزدیم شاکی بحثشون شدصابت شد که نفر5میلیون به شاهدان رشوه داده، قاضی گفت که اینهاشاکین ازتو که باجلب آوردشون بر شهادت د
2بابرائت 1اصل براعت منع تغییر گرفتم شکایت اعاده حیثیت آبروشرف کردتبرئه شدوکیل گرفتم برابارآخراعتراض کردم وکیل بعد3ماه
که جواب ندادرفتام دفترش گلایه کردم که گفت اعتراضات ردشدگفتم پس چرا1ماه اعتراض ردشدتوبه من نه خبر ندادی نه پیام و چرا پیام برا من نیمده که پرونده ثبت صنامنه ناگفته نماندزن شاکی تو دادگاه کارمندبودحال بعد2سال حق دارم دوباره اعتراض یاشکایت کنم ماهی 700پول سندنزدیک2سال 7میلیون وکیل خوردازمن خاهشن اگه راهی هست خلاصه بگویید یا نیست

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که تمامی مدارک، مستندات و ادله پیرامون موضوع مطروحه به دقت مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرد تا از این طریق بتوان اظهارنظر دقیق حقوقی ارائه شود و پاسخ مناسب حقوقی و در خور دریافت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شهود به دروغ شهادت داده باشند و شما دلیل بر شهادت دروغ شهود داشته باشید شما میتوانید شکوائیه شهادت کذب را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دوست عزیز و گرامی شما هزینه ای زیادی برای وکیل نکردید متاسفانه پرونده شما حق الوکاله 70 میلیونی دارد نه 7 تومن البته در قبال کار نیز باید پاسخگویی وجود داشته باشد که ما وارد قضیه نمیشیم اگر کرج هستید مشاوره حضوری هماهنگ کنید در غیر این صورت مشاوره تلفنی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی مدارک و اسناد شما وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا مدارک مطالعه نشود مشاوره میسر نیست توضیحات شما نامفهوم است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به پراکندگی سوال بهتر است حضوری به نزد وکیل دادگستری محل خود مراجعه نمایید مدارک شمارا مطالعه و کساوره دقیق بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در خصوص شهادت کذب پیگیری نمایید نیاز به بررسی مدارک و آرا دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

متأسفانه سوال شما خیلی پیچیده است و برای پاسخ دادن به آن، نیاز به اطلاعات بیشتری دارم. اما به طور کلی، اگر شما به عنوان شاکی در دادگاه محاکمه شده و بعد از تلاش برای ثابت کردن بی‌گناهی خود، به برائت رسیده‌اید، حق دارید دوباره اعتراض یا شکایت کنید. اما برای این کار، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید و اطلاعات بیشتری در مورد موضوع داشته باشید. همچنین، اگر شما توانایی پرداخت هزینه‌هایی مانند هزینه وکیل یا سند نامه را ندارید، می‌توانبه دادگاه درخواست کمک مالی کرد تا بتوانید از حق خود به درستی استفاده کنید. به هر حال، برای دقیق ترین پاسخ به سوال شما، بهتر است با وکیل خود یا مشاور حقوقی مربوطه صحبت کنید.