مشاوره حقوقی رایگان - انقضای مدت گواهی عدم امکان سازش

درود.
سوال نخست
1_ اگر عمدی مدت زمان گواهی عدم امکان سازش رو به تاخیر بندازد خانوم آیا دادگاه تمدید خواهد کرد مجدداً ؟
2_ به طور کلی خانومی که هیچ رقم اهل سازش برای ثبت طلاق نیست زور گویی می‌کند وضعیت پرونده چه خواهد شد برای آقا ؟
3_ گواهی عدم امکان سازش صادر گردید قطعی می‌باشد دادنامه
اعتراض انجام نشد نسبت به این حکم » مدت تجدیدنظر خواهی هم پایان رسید اعتراض نزد خانوم ،
4_
اعسار مهریه انجام شده ، در 1/11 سال 1403 جلسه رسیدگی اعسار پرداخت محکوم داریم.
5_
توقعات خانوم برای پرداخت مهریه بسیار عجیب است ، در توانایی بنده نیست و هیچی اموال منقول و غیرمنقول ندارم.
6_
این خانوم به طور کلی رفتارهای نادرست گستاخانه ای که دارد اثبات کرده
سود جو ،سوء استفاده کن ، کلاهبرداری و اخاذی هدفش است از همسر بودن و ضمنا این خانوم مطلقه بوده ،زیر 6 ماه زندگی کرده با بنده البته اغلب در منزل حضور نداشتم هیچ گونه رابطه واقعی و زناشویی انجام نشده و به حالت یک مهمان در منزل ایشان زندگی میکردم و مدتی هم خود خانه ای اجاره کرده بودم،
7 _ بنده دارای کارت قرمز تحت پوشش بهزیستی ، نوع بیماری ، معلولیت اعصاب و روان/ بیکار و گاهی نگهبانی کار میکنم به صورت سیار ، حقوق ماهیانه 5 ت است ، بی خانمان هستم ، آواره و خود محتاج کمک رسانی شدید ،
8_ چطور میتونم از حقم دفاع کنم؟
9_ اعسار مهریه انجام شده 3 گواه هم در اعسار دارم ، یک نامه معرفی بهزیستی
10_ تکلیف من با دیو بیرحم چیه ؟
11_ آیا بعد از روشن شدن وضعیت پرداخت مهریه ،
اگر نیاد محضر طلاق ثبت میشه غیابی ، با گواهی عدم امکان سازش ...؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوالات متعدد شما نیاز به یک کتاب کامل قانون دارد در صورت نیاز می‌توانید از طریق بنیاد وکلا تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی احتیاج به بررسی مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه می‌باشد.