مشاوره حقوقی رایگان - پارسال سوال کردم موتورو دزدیدن راهکار بدین دیروز آگهی فروش رو دیدم

سلام موتور بنده آپاچی160 مدل 98 آبی رنگ در تاریخ 30دی1401 سرقت شد.دیروز آگهی موتور رو دیدم برای فروش شهر قم عنوان آگهی آپاچی 200 مزایده بدون پلاک بدون بیمه داری سند مزایده.پیامک دادم به عنوان خریدار اعلام کردن فروخته شده.دوستان گفتند باید بری پیش موتور اقلام مخدوش شده باشه به مشگل بر می‌خورم.چه مشگلی پلاک 138 ... شماره موتو .... شاسی ....جزئیات رو بررسی کردم.شک ندارم حتی زره ای موتور خودم.اما براش سند صادر کردن.نمیدونم.چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر سابقا پیگرد کیفری کرده اید و پرونده بایگانی شده با همین مدارک و دلایل درخواست از سرگیری تعقیب را بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه سرقت را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.