مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک فرزند جانباز

سلام من فرزند جانباز 25 درصد با ارشد حسابداری به عنوان حسابدار در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان استخدام شدم در همین حین دکتری برنامه ریزی درسی گرفتم الان مدرک رو اعمال نمیکنن و حکم ریالی هم پرداخت نمیکنند راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود قبل از تحصیل باید مجوز کیگرفتید ولیکن با توجه به ایثارگری از مسولین بالاتر مجوز را بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه به نحو حضوری پیگیری نمائید و در صورت عدم نتیجه‌گیری از طریق دیوان عدالت اداری اقدام بفرمائید.