مشاوره حقوقی رایگان - استعفا پرستار رسمی آزمایشی

سلام …پرستار رسمی (آزمایشی ) هستم با چهارسال و هفت ماه سابقه، به علت عدم کار در بالین و شیفت در گردشی درخواست کار تو سیستم اداری و شیفت ثابت داشتم که موافقت نشد …درحال حاضر میخوام استعفا بدهم امکان این هست با استعفا موافقت نشود و اگر نشد ترک کار کنم چی میشه؟

پاسخ ها :

استعفا پرستار رسمی آزمایشی استعفا پرستار ترک کار پرستار استعفا ترک کار