مشاوره حقوقی رایگان - حکم توهین عملی

با سلام در دادسرا شخصی رو با اتهام تهديد عملی کشاندن خودم به سمت کوچه محکوم کردم و کیفر خواست صادر شده در دادگاه کیفری با توجه به کیفرخواست صادره برای اتهام توهین عملی حکمشون چی میتونه باشه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

حکم صادره به دست قاضی دادگاه کیفری 2 است منتظر ابلاغ رای باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مجازات ایشان توسط قاضی مشخص و به شما ابلاغ میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مطابق ماده 11 قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و ماده ی 608 قانون مجازات اسلامی صراحتا بیان کرده است که : توهین به افراد از قبیل فحاشی ( توهین لفظی) و استفاده از الفاظ رکیک چنانچه موجب حد قذف ( نسبت دادن لواط یا زنا به شخص ) نباشد به مجازات شلاق تا 74 ضربه و یا پنجاه هزار ریال تا یک میلیون تومان جزای نقدی خواهد بود