مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دادگاه لاهه جهت دریافت غرامت جنگی

چگونه می‌توان بابت دریافت غرامت جنگی به دادگاه لاهه شکایت نمود؟
کشور : ایران
محل سکونت :...

مدرک نوع ایثارگری : جانباز 70
مدت حضور در جنگ هشت ساله با عراق ،هفت ماه و یازده روز ( 7/11 ماه) راننده تانک تی ام 62 شرکت در عملیات 1و 2و3 محرم سال مجروحیت 1361
مدت 52 ماه 18 روز نیرو تخریب حضور در عملیات های مختلف و برون مرزی.
نوع مجروحیت : ترکش دوپا راست و چپ و نابینایی بر اثر ترکش قطع اطروپی چشم چپ. شیمیایی در عملیات های مختلف ، موج گرفتگی انفجار بمباران هوایی. محرومیت از ناحیه وسط سر و پشت سر ترکش.
بعلت ترکش خوردگی پای راست و کوتاهی 1/5 سانت.
اولین مجروحیت سال 1361
آخرین مجروحیت سال 1366
البته تعداد مجروحیت زیاد است
شیمیایی هفت مرحله در عملیات های مختلف.
تیپ 25 کربلا
لشکر 25 کربلا
قرارگاه منطقه دو نجف اشرف
قرار گاه رمضان برون مرزی
قرار گاه تیپ ویژه شهداء
لشکر مهندسی 42 امام علی (ع)
مشارکت در عملیات های مختلف در طول تاریخ جنگ ایران و عراق داشته ام.

چگونگی نامه نگاری برای دادگاه لاهه بابت غرامت جنگی؟
در صورت امکان خواهشمند است اینجانب را راهنمایی و اِمعان نظر خود قرار دهید؟ سپاسگزارم ?..

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام ودرود بر همه رزمندگان دوران دفاع مقدس.
همرزم عزیزم تا حکومت نخواهد شما و سایرین کاری از پیش نمی برید بیخود خودتان را اذیت نکنید.

این کار وظیفه آقای قاضی زاده هاشمی و هزاران نفر حقوق بگیر بنیاد شهید و معاونت حقوقی بنیاد شهید و امور ایثارگران است که متاسفانه احتمالا به دستور رده بالاتر از خود این کار را نمی کنند و همچنین وزارت امور خارجه!!!

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ازطریق وزرات امور خارجه این امکان وجود دارد