مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر به علت توهین و ناسزا و کلاهبرداری

سلام من پسری 30 ساله هستم مجرد .پدر بنده مصرف کننده و معتاد است از وقتی که یادم میاد همیشه داشته مواد مصرف میکرده و منو یا کتک میزده با بهم فحاشی میکرده یا منو تهدید به مرگ میکرده.من زمانی که 18 سالم نشده بود ماشین داشتم اما پدرم به اسم خودش زده بود ماشین رو من هم میترسیدم چیزی بگم بهش چون منو برده خودش میدونست تا اینکه ماشین رو فروخت خرج مواد و چیزای دیگه کرد .این شخص همه نوع سواستفاده از من که پسرش بودم کرده .آینده و زندگی منو از من گرفته به جنون رسونده منو تا جایی که سکته کردم با این سن حالا هم هیج توجه ای به من نداره جز ناسزا گفتن وتوهین کردن ،تهمت زدن .لطفا راهنمایی کنید چطوری و از چه راهی شکایت کنم از این جانور بی شرف که همه رو مثل خودش دزد و معتادو هرزه میبینه

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما می توانید با داشتن کار مناسب زندگی مستقلی داشته باشید و ازاین شرایط خارج شوید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شما به سنی رسیدید که مستقل می‌توانید زندگی کنید، برای اعتیاد مزمن و شدید می توانید از کمپ بخواهید وی را ببرد.