مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم و تهدید به مرگ و ... از سوی پدر

سلام
من یه دختر 18ساله هستم که والدینم از هم طلاق گرفتن. با پدرم زندگی میکنم و از وقتی هم که یادم میاد یا کتک خوردم یا انواع و اقسام فحشای ناموسی و... ک خلاصه هر بلایی تونسته سرم اورده.
میخوام ولی نمیدونم چجوری میتونم ازش شکایت کنم. حتی از خونه هم اجازه ندارم برم بیرون. ولی دیگه نمیتونم تحمل کنم
اگه لطف کنین راهنماییم کنین ممنون میشم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با داشتن دلایل از جمله شهادت شهود ـ صدای ضبط شده می توانید شکایت توهین و فحاشی کنید. بابت ضرب وجرح علاوه بر دلایل فوق الذکر می بایست آثار ضرب و جرح در بدن شما موجود باشد. سپس به وفتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه و درخواست ثبت شکایت کنید.

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

برای ضرب شتم . نیاز به شاهد یا گزارش 110 و همچنین نامه پزشکی قانونی می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است بدوا از طریق اورژانس اجتماعی با شماره 123 پیگیری کنید
در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام هنگام درگیری و ضرب و جرح با پلیس تماس بگیرید و سپس شکایت و از طریق پزشکی قانونی معاینه شوید و ادامه شکایت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است کاری پیدا کنید تا بعدا بتوانید بصورت مستقل زندگی کنید