مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه

همسایه ای داریم در طبقه چهارم و بنده ذر طبقه سوم که دارای بالکن هم نمیباشد و پنجره سالن بنده و پنجره اتاق خواب همسایه ب صورتی که اون بالا و‌من پایین هستم ولی ب علت ال بودن ساختمان روبروی هم بنده طبقه سوم و اون طبقه جهارم است ایشان از بنده شکایت کرده که با لباس راحتی در منزل بوده و دختر بچه اش از پنجره بالا مرا دیده و بنده که متوجه حضور دختر و مادرشان نشدم در حال حاضر شکایت کرده که دخترشان اندام مرا دیده بنده هر چی توضیح میدهم که شما مشرف ب خانه من هستید و من نیستم گوششان بدهکار نیست و از بنده شکایت کرده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم و بنده بعلت متاهل بودن تقاضای راهنمایی دارم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.