مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید بنده سه ماه پیش با موتورم تصادف کردم تاندون انگشت وسط دست راستم پاره شد دو انگشت دیگه ام هم هر کدوم 5،6 تا بخیه زدن اسیب ش شدید بود دکتر 1 ماه استراحت نوشته بود ولی هنوزم ک هنوزه نمی تونم درست کار کنم 10 جلسه هم فیزیو تراپی رفتم تو برگه جواب پزشکی نوشتن 2‌.٪مال تاندونه ک اضافه میشه ب ارش این یعنی چی چقدر منو دیه میگیره اعتراض بزنم یا نه ممنون میشم راهنمایی کنین.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید اعتراض به نظریه کمیسیون پزشکی مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درصد دیه توسط پزشکی قانونی با توجه به محل و میزان آسیب تعیین خواهد شد
و نظریه پزشکی قانونی قابل اعتراض است