مشاوره حقوقی رایگان - مقدار دیه

با سلام
در جواب نهایی شکایت من به علت تصادف 8مورد از اسیب ها نوشته شده و در مورد اخر جمله به این صورت هست 8-آسیب نسج نرم پای راست که ارش آن به میزان نیم درصد (٪0/5)دیه کامل تعیین میگردد.
یعنی برای همه موارد نیم درصد یا فقط برای مورد آخر؟
و نیم درصد برای خانم چه مقدار میشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است و محاسبه دقیق آن بعد از نظریه قطعی با واحد اجرای احکام کیفری است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
محاسبه دقیق ریالی دیه توسط واحد اجرای احکام کیفری صورت می‌گیرد.