مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی

با سلام
بنده عضو پیمانی فراجا هستم که در سال1401دچار سانحه تصادف در محور عزیمت به خانه شدم که کمیسیون عالی پزشکی رای به دو سطح3سلامت و سه سطح 2سلامت شده الان بعد از گذشت6ماه از این کمیسیون با شرکت در کمیسیون 140رای به معلول خدمتی بنده داده شده برای تعیین تکلیف خدمتی دوباره برای شرکت در کمیسیون عالی پزشکی نامه از محل خدمت دادام آیا با شکستگی ران هر دو پا وساعد ومچ دست چپ ونابینا شدن کامل چشم چپ وشکستگی فک بالا و پایین، بینی، گونه، کاسه چشم چپ،وضربه خطی به جمجمه و کاهش شنوایی گوش چپ شده آیا با این صدمات وارده کمیسیون رای به بازنشستگی بنده میدهد؟ و درصد معلولیت چقدرمیشود. با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

رای کمیسیون از طریق وکیل قابل پیش‌بینی نیست بستگی به صدمات شما مطابق نظریه پزشک متخصص است