مشاوره حقوقی رایگان - سند موتورسیکلت

با عرض سلام و ادب و احترام خدمت وکلای عزیز..
بنده یک موتورمیخواهم بخرم سند موتور به اسم پسرخاله طرف هست و خودش هم قولنامه ای خریده و میخواهد قولنامه ای به من بفروشد من دوماه چک دادم اما هنوز چک رو تحویل ندادم و گفتیم یا وکالت بگیره یا سند رو به اسم خودش بزنه بعد معامله کنیم و او میگوید چون چک میدین سند رو بعد گرفتن وکالت بنگاه نمیزارم بمونه. خلاصه گیج شدم میشه راهنمایی کنید ممنون میشم چک رو هم به اسمش ثبت کردیم اما چکرو ندادیم

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

هر معامله ریسک خود را داره گفته شما درسته، به هر روی در مبایعه نامه حتما وجه التزام برای تاخیر در انجام تعهد درج نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

چک را بهش تحویل دهید اما در قولنامه درج کنید بابت معامله این شماره چک در وجه فلانی صادر و تحويل داده شد امضا

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چک خود را تا سند یا وکالت نداده به او نده
یا معامله را فسخ کن و چک را باطل کن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در دفترخانه وکالتنامه اخذ نمایید و ثمن معامله را پرداخت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

گیج نشوید در صورتی که مالکیت ایشان محرز نیست با مالک مستقیم معامله نمایید یا مالک همزمان در قرارداد شما امضا نماید و متعهد شود که مدارک را به نام شما منتقل می‌کند