مشاوره حقوقی رایگان - گزارش آزار جنسی توسط دندانپزشک

من معلم هستم و یکی از دانش اموزانم موضوعی را در خصوص تخلف یک دندانپزشک با من مطرح کرده است که به دلیل تعصبات خانواده، نمی‌تواند با آن ها در میان بگذارد . موضوع از این قرار است که این آقا در حین انجام کار به اندام های خصوصی این دختر 12 ساله دست زده است و حرف های نامربوط و زشتی را به ایشان زده اند . ایشان به دلیل ترس نتوانسته اند این موضوع را با خانواده در میان بگذارند.آیا من می توانم این رفتار ناپسند این پزشک را به جایی گزارش دهم ؟چون این بچه توانایی دفاع از خود را ندارد و من هم ولی ایشان محسوب نمی شوم .

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

شکایت کیفری با دلایل مطرح کنید در دادسرای عمومی محل وقوع جرم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی به والدین طفل و سازمان نظام پزشکی اطلاع دهید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام شما میتونید با خانوادشون درمیون بذارید به جهت آنکه اگر قرار باشد پیگیری و شکایتی صورت گیرد باید با ولایت ولی قهری باشد