مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به کودک

سلام. پسر همسایمون که حدود 14،15سال میشه آلت تناسلیشو تو دهن دختر 7ساله ی من گذاشته. دختر من دچار شک و استرس شده. پسره خودش گردن گرفت پیش پدر و مادرش. فکرش منو داره داغون میکنه میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ان پسر هنوز به سن مسئولیت کیفری نرسیده اما اگر جرم به اثبات برسد میتوانید علیه وی و ولی قهری او شکایت ازار جنسی کودک ازادی کنید و مجازات افراد غیر بالغ در انتظارش است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پسر به سن بلوغ شرعی رسیده باشد بله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اثباتش سخته ، این گونه اتفاقات را اگر پیگیری کنید بدتر میشه سهی کنید دخترتان را آرام کنید و از زهنش خارج کنید این اتفاق را ، بر فرص که اثبات هم بشود فوقش یک جریمه به حساب دولت می ریزد و شما باید دادخواست مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم بدهید که انهم مبلغی جزئی خواهد بود.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر
بله می توانید شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید منتها ادله اثباتی نیاز است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتی که بتوانید اثبات نمایید قابل شکایت می باشد وبه هر صورت بادتوجه به سن شرایط خاص خود را داراست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید از طریق مراجع قانونی و قضایی پیگیری کنید .

یک وکیل :

قابل شکایت است اما راه حل درمان این مساله هم برای دختر شما(به عنوان صدمه دیده) و هم برای آن پسر به عنوان مریض اصلی
مراجعه به روانشناس است و نه حقوقدان . ببینید روانشناس چه می گوید اگر گفت شکایت کنید حتما پیگیر شوید .