مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز در پشت بام

باسلام
یه ساختمان 2طبقه که ماطبقه2هستیم وطبقه پایین از زن و شوهری هست که جدا شدن و هرکدوم3دانگ سهم دارند از طبقه پایین که در برگه قولنامه ای که بین ما هست بنویسد که طبقه پایینی از پشت بام مالکیتی ندارد اگر من سوئیتی روش بندازم صاحب خانه پایین میتواند شاکی شود و ادعا کند از سوئیت؟

پاسخ ها :

ساخت و ساز در پشت بام پشت بام ساختمان دو طبقه پشت بام ساختمان پشت بام مشاع پشت بام مشاعات ساختمان ساختمان