مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام. حدودا چند ماه پیش با دختر اشنا شدم که میگفت مجرده 18 سالشه چند وقتی از دوستیمون گذشت من به بعضی از حرکاتش مشکوک شدم پاپیچش شدم که اره تو متاهلی. بلاخره بعد گذشت چند وقت اعتراف کرده که 26سالشه حدودا 7ساله که ازدواج کرده من بعد این که فهمیدم رابطمو کمترو کمتر کردم الان تهدید کرده که اگه من دوستیمو باهاش بهم بزنم ابرومو میبره تنها میشه ... از طرفیم من ندونسته وارد این ماجرا شدم از طرفیم میترسم همسرش متوجه بشه و بخواد از دستم شکایت کنه متاسفانه شوهر اون خانومم خیلی قدرت داره و دستش بازه بهم کمک کنید لطفا چیکار باید بکنم ایا میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

خيلي سريع قطع ا ر تباط كنيد اين را بطه چاه ويلي ست كه موجب سقوط شما ميشود بايد با فرد بسيار امين و اگاهي مشورت كنيد