مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب مهریه

سلام چند روز پیش با همسرم مشاجره داشتیم که او بعد از چند ساعت با مادرش به منزل بند آمد در مجتمع زندگی می‌کنیم و کلی فحاشی کردن و پس از رفتن به شهرستان و بردن وسایلش مهریش را اجرا گذاشته و همه حسابهایم بوسیله ثبت بسته شده . بنده حقوق بگیرم .و نمیدانم چطور حسابهایم را باز کنم.دقیقا 2روزه فلج شدم و هزینه وکیل گرفتن را به علت مسدود بودن حساب هایم ندارم

پاسخ ها :

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

به اداره ثبت اعتراض کنید بخشی از حساب حقوق باز می شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای رفع مسدودی حساب باید نحوه پرداخت مهریه تعیین تکلیف شود لذا بعد از ابلاغ اجراییه اجرای ثبت باید به انجامراجعه وترتیبی برای پرداخت مهریه بدهید درخصوص فحاشی ادله ومدارکی اگر دارید شکایت کیفری توهین امطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مهریه زوجه پرداخت گردد
شما باید دادخواست اعسار از محکوم به اقامه نمایید
شما می توانید دادخواست الزام به تمکین زوجه مطرح نمایید
و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رفع مسدودی حساب حقوق و یارانه تحت شرایطی امکانپذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
وکیل بگیرید بعدا بپردارید
اما اعسار دهید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

همه حقوق نباید مسدود شود،به اداره ثبت مراجعه کنید

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام دادخواست توقیف و فک پلاکتون رو بزنید