مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

من امروز حساب بام بسته شدن ب خاطر مهریه خبر نداشتم چکار کنم خانوم اهواز هستش فکر کنم از اونجا شکایت کرده من خودم اصفهان هستم چطور حساب باز کنم چون هرچی دارم تو حساب هستش الان هیچ پولی ندارم دم دست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست دین را بپردازد یا درخواست اعسار بدهید

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

بدهی پرداخت بشه از واحد اجرا رفع بازداشتی رو بخواید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باز نميشود مگر اینکه خانم از پرونده انصراف بدهد.
اگر حسابی مربوط به حقوق شماست کتبا به مرجعی که توقیف کرده اطلاع بدهید و درخواست کنید مطابق قانون تا 1/4 توقیف کنند و بقیه آزاد شود.

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

چنانچه فرزند مشترکی دارید یک چهارم از حقوق شما میبایستی توقیف بشه اگرم نه که یک سوم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تا وقتی که تکلیف مهریه مشخص نشده کاری نمیشه کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حساب حقوقی باشد می توانید اعتراض کنید و اعلام کنید که حقوق تان به این حساب واریز می شود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مسدودی پیگیری کنید.دین باید پرداخت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حساب های بانکی زوج ، توسط اجرای ثبت ، از بابت مهریه توقیف شده است

ولی فقط حساب مربوط به یارانه باید رفع توقیف گردد و زوج باید درخواست رفع توقیف از حساب یارانه را نماید

و اگر زوج کارمند و دارای فرزند باشد باشد باید درخواست رفع توقیف از 3/4 از حقوق ماهیانه را نماید و 1/4 از حقوق ماهیانه توقیف خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان پذیر نیست مگر تادیه کنید یا رضایت اخذ شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بدهی پرداخت بشه از واحد اجرا رفع بازداشتی رو بخواید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به مرجع توقیف کننده حساب می بایست مراجعه نمایید .

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

صرفا با پرداخت بدهی یا رضایت طلبکار و یا اینکه تقدیم دادخواست اعسار و تقسیط میزان بدهی از طریق دادگاه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حساب حقوق است از طریق رئیس ثبت اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای بازگشایی مجدد حساب ، با خانم خود مذاکره کنید تا از حساب شما رفع توقیف کند . و گرنه تا زمانی که مهریه خود به شکل تمام و کمال پرداخت نکنید ، حساب بانکی شما به همین وضعیت باقی خواهد ماند .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید مهریه را پرداخت نمایید و یا دادخواست اعسار بدهید

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
باید از طریق دادگاهی که حساب رو مسدود کرده اقدام کنید احتمالا قرار تامین دلیل هست بعد از صدور رای و اجرای ان و یا تقسیط مهریه و پرداخت قسط اول حساب ها رو میتوانی باز کنی شرمنده کلی بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفاً در صورت جلب رضایت وی می توانید نسبت به بازگشایی حساب خود اقدام نمایید.
چنانچه حساب حقوق می باشد برحسب داشتن/ نداشتن فرزند یک چهارم و یا یک سوم باید توقیف گردد چنانچه حساب یارانه ای باشد میتوانید نسبت به رفع آن درخواست دهید