مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بابت مهریه

با سلام
خسته نباشید.
من در تاریخ 1401/12/18 مبلغ 100 میلیون تومان از حساب مادرم به حساب خودم واریز کردم تا برایش خودرو ثبت کنم.در همون روز پول توسط سازمان یکپارچه خودرو مسدود شده.قرار بود با نامزدم توافقی جدا بشیم ولی ایشون تو نقشه بودند و روزی که رفتیم دفتر اسناد واسه ثبت توافق ایشون گفتند که مهریه را بذل میکنند و نه بخشش که بنده قبول نکردم و یک ساعت بعد در تاریخ 1402/01/05 رفتند از طریق اجرای اسناد مهریه را اجرا گذاشتند و تمام حساب های بانکی به جز حساب حقوقی بنده را مسدود کردند.
الان مامانم اعتراض ثالث اجرای با مدارکی که داشتند شکایت کردند و پرونده رفت دادگاه خانواده ولی دادگاه خانواده رای داده که باید بره دادگاه حقوقی نه خانواده.
چکار کنم که قاضی یا پول را آزاد کنه که بتونم به مامانم عودت بدم یا مابقی پول را بریزم به حساب ایران خودرو و ماشینو بگیرم و به مامانم بدم که توقیف نشه؟
لطفاً راهنماییم کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه اگر بتوانید ثابت کنید متعلق به مادرتان بوده رفع توقیف می شود.

علی بیگ زاده جنگان

جناب آقای علی بیگ زاده جنگان :

نیاز به توضیحات بیشتری هست
عملیات اجرایی خاتمه یافته یا خیر؟
معترض ثالث باید ثابت کند این مبلغ متعلق به ایشان می‌باشد که زمان بر هست و احتمالا تا اثبات موضوع شاید مبلغ از حسابتان برداشت شود
قسمت دوم سوال...اگر مابقی مبلغ رو واریز کنید این هم توسط همسر قابل برداشته

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
پرونده به شعبه حقوقی که رفت ، انشالله مادر با مدارکی که اثبات کند وجه بابت خودرو در حساب شما امانی بوده رای خواهند گرفت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله به دادگاه خانواده ارتباطی ندارد باید وکیل داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید ثابت شود که مبلغ واریزی متعلق به مادرتان هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعتراض ثالث امکان به نتیجه برسد وجود دارد
شهادت ‌شهود و مستندات واریزی نیز کمک کننده است....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درسته باید در دادگاه حقوقی رسیدگی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر بتوانید ثابت کنید متعلق به مادرتان بوده رفع توقیف می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که ساده شما کمی کلی بیان شده است اما شخص معترض باید بتواند اثبات نماید که مبلغ متعلق به خود می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مادرتان ثابت کند که پول متعلق به اوست ازاد میشود . اما در این مدت نیاز ب توقف عملیات اجراست
اگر باقی پول ماشین رو بدهید ان را هم میتواند بلوکه کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه صلاحیت دار پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

راهی نیست بقیه را پرداخت نکن از خرید خودرو انصراف بده

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
مدارک مبنی بر اینکه پول متعلق به مادرتان بوده را ارائه دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله حقوقی است
شما قرار نیست کاری انجام بدهید مادرتان باید در دادگاه اثبات کند که مبلغ مذبور نزد شما امانی بوده در این صورت آزاد خواهد شد
در صورت تکمیل وجه مجدد امکان توقیف وجود دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

موضوع حقوقی است و اعتراض ثالث بایستی رسیدگی و دلایل محکمه پسند باشد ضمن اینکه تا زمان وصول مهریه بصورت کامل هرگونه وجه یا مالی را که همسرتون از شما مطلع باشند یا واریز حسابتون بشه قابل توقیف خواهد بود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مادرتان باید پرینت واریزی حساب را ارایه و اعتراض ثالث نماید تا نسبت به رفع توقیف اقدام گردد
هر وجهی واریز نمایید مسدود می گردد باید صبر پیشه کنید تا تعیین تکلیف گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و گفتگوی در خصوص جزئیات موضوع
جهت ارائه راهکار مناسب قانونی است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست در دادگاه حقوقی اثبات نمایید که وجه برای مادرتان بوده در اینصورت رفع توقیف می‌شود.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

این حساب متعلق به شماست پس پول داخل آن نیز متعلق به شما به حساب می آید و اگر کسی خلاف این نظری دارد باید آن را به اثبات برساند البته کمی مشکل است مبلغ دیگری به حساب خود واریز نکنید چون مسدود می گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهار نظر دقیق حقوقی و پاسخ مناسب حقوقی لازم است که اسناد و مدارک و مستندات مربوطه مورد مطالعه و بررسی قرار گیرند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه صالح باید به موضوع رسیدگی کند. باید صبر کنید.
مادرتان با دلایل از جمله پرینت بانکی باید اثبات کند پول متعلق به ایشان بوده.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در دادگاه صالح به اعتراض مادر شما رسیدگی میشود ولی وقتی پول در حساب شما است یعنی در مالکیت شماست و اعتراض مادر شما قابل قبول نیست