مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

باسلام احترام
بنده زوجم حضانت دختر 5 ساله ام رو دردوبرگه مثل هم با امضا واثرانگشت از همسرم گرفتم. آیا در دو برگه هارا به امضای شاهد هم برسونم یا خیر.
درکل این مدرک من محکم و قانونی هست وسندیت داره توجاهای مختلف‌.
اگه سندیت دارن ومعتبرن بهم بگید واگه سندیت ندارند هم بهم بگید .
یا اگه نواقصی درنوشته ها هست وبایدرعایت شود روهم راهنماییم کنید.
سپاس ازشما

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است دو نفر شاهد هم امضاء کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود