مشاوره حقوقی رایگان - تعیین وقت نظارت

با سلام و خسته نباشید به وکلای عزیز. برای تبدیل وضعیت ایثارگران و جانبازان 24/11/1402رای قطعی بنده اومد رای بنفع بنده بود اجراییه زدم پرونده19/12/1402 شعبه5 اجرای احکام دیوان ثبت شد.بعد امروز مورخ22/12/1402 در سایت مراجعه کردم اومده پرونده به وقت نظارت9/7/1403 تعیین گردید.مگر وقتی دیوان عدالت رای قطعی صادر میکند سازمان مذکور یکماه فرصت دارد کار بنده رو انجام دهد درسته پس چرا وقت نظارت زده شده برای هفت ماه دیگه ممنون میشم پاسخ بدید باتشکر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده مدعی است و ایشان باید برای اثبات ادعای خود دلیل بیاورد شهود را به چالش بکشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقت نظارت برای برای انتظار نتیجه اقدام از سوی سازمان مربوطه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
وقت نظارت مربوط به مرجع قضایی است و برای تکمیل پرونده