مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاکی در دادگاه حقوقی

سلام بنده با توجه به برداشت اشتباه و عدم دانش کافی در تفکیک دادگاه حقوقی از کیفری و به خاطر این که فکر میکردم در دادگاه کیفری پرونده جبران خسارت بنده به عنوان شاکی در حال رسیدگی میباشد در جلسه دادگاه حقوقی شرکت نکردم (در حالی که هزینه دادرسی آن را که حدود 3 میلیون تومان بود را نیز پرداخت کرده بودم) ، حال با توجه به نظریه و کارشناسی که معادل ریالی خسارت بنده را محاسبه کرده و به تایید قاضی کیفری و دادگاه تجدید نظر هم رسیده و مقدار عددی آن مشخص میباشد ،آیا برای رسیدگی و جبران خسارت در جهت احقاق حق بنده میبایست به دادگاه حقوقی پیشین که رد دادخواست زده لایحه بزنم یا این که مجدد با توجه به مستندات پرونده مذکور مجدد شکایت ثبت کنم
بنده را راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

شما می توانید هم تجدیدنظر حقوقی کنید و هم دادخواست حقوقی را از نو ثبت کنید اولی از جهت هزینه بیشتر است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما دلیل محکمه پسندی برای دادگاه نیست به عوامل زیادی بستگی دارد چرا که یک بار این موضوع مطرح شده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دعوای قبلی رد شده باید مجددا طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مجدد مورد درخواست و مطالبه قرار بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مجدد دادخواست دهید
و یا با دلیل موجه اعتراض دهید