مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن فیلم عروسی

دوسال پیش از طریق اتحادیه شکایت شده طرف میگه فیلم چند نفر پاک شده شکایت هم تبانی با اتحادیه بود و هیچ گونه پیگیری انجام نشده و کمیسیون دایر شد و هیچ پیگیری برای جبران خسارت و یا بر گرداندن فیلم نشده و نه آتلیه دار و نه اتحادیه جواب گو نیستن ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
خطاب به دادگاه عمومی طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در ‌مراجع قضایی شکایت خود را مطرح نمایید و درخواست کارشناس برای مطالبه خسارات نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق قانونی اقدام به طرح دعوی نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را برای دادگاه طرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در این مرحله دیگر بایستی از طریق دادگاه وارد عمل شوید تا کارشناس خسارت را برآورد کند تا بر مبنای آن مطالبه خسارت کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دعوای مطالبه خسارت مطرح و درخواست ارجاع امر به کارشناسی نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام فیلم عروسی را متاسفانه نمی‌توان تقویم به پول کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خسارت مادی قابل محاسبه نیست مگر شما الزام به ایفای تعهد کنید و هزینه مجدد لباس و ماشین را تقبل کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست جبران خسارت مادی به مبلغ .....و معنوی به مبلغ .....

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دادگاه دادخواست بدهید