مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

باسلام لطفا راهنمایی کنید
بنده در ساختمانی ساکن هستم که از6واحد4واحد دارای پارکینگ مشاعی هستند یعنی داخل سند قطعه ای مشخص نشده و فقط نوشته پارکینگ به صورت مشاع می باشد یکی از اهالی ساختمان ماشینش رو زیر قسمت مسقف پارک میکند و مدعی اون قسمت هست و به دروغ میگه که تو سند من ذکر شده زیرپیلوت در صورتی که سندش رو نشون نمیدهد و ثبت اسناد هم رفتم مشاع بوده است ایشان با حرف قانع نمیشوند و میگن که شما ماشینت رو اونجایی پارک کن که سقف نیست و حاضر نیست ماشینش رو تکون بدهد و میگه هرکاری میخواهید بکنید و اجازه نمیدهند من هم ماشین پارک کنم .من باید چه اقدامی بکنم؟ و اینکه اگه بخوام موقعی که اون ماشین رو بیرون میبرد پارک کنم میترسم به ماشینم خط بندازد چون پارکینگ دوربین مداربسته ندارد و من ماشینم صفر هست ولی ماشین ایشون مدلش پایین هست نگرانی ندارد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و کارشناسی دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید اسناد و مدارک بررسی شود تا اظهار نظر کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پارکینگ می‌بایست اختصاصی باشد اگر به صورت مشاع باشد می‌بایست همه رضایت داشته باشند می‌توانید دوربین نصب نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

دوربین نصب نمایید.
پارکینگ مشاع مختص یک نفر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورتمجلس تفکیکی آپارتمان جانمایی تمام پارکینگ ها مشخص شده است
و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه بخواهد خط روی ماشین شما بیندازد یعنی تخریب خودروی شما بنابراین در صورتی که جرم محقق شود نیاز به دلایل و اثبات دارد اما در خصوص قسمت‌های مشاع پارکینگ همه اجازه استفاده در تمام نقاط را دارند می‌توانید به عنوان رفع ممانعت از ایشان شکایت کنید در صورت نیاز به مشاوره تکمیلی و ارائه راهکار قانونی میتوانید از طریق دادراه تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام نیاز به بررسی بیشتر هست ولی دو بین میتوانید نصب کنید