مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. بنده حدودا 4 سال پیش ملکی را به خانمم فروختم و مبایعه نامه نوشته شد. و بهای ملک هم ذکر شد. در توضیحات نوشته شد که خریدار (خانمم) در ازای ثمن‌ معامله اقرار به دریافت کل مهریه و اجرت المثل و نفقه و همچنین سازش ازدواج مجدد بنده کرده. هیچ وجه ی هم پرداخت نشده. من هم سند ملک رو بنامش انتقال دادم. ضمنا ارزش ملک حداقل 4 برابر مهریه ایشونه. ولی 8 ماه پیش رفته مهریه شو اجرا گذاشته و ماشینمو توقیف کرده. در صورتی که میدونسته من چند روز قبل از توقیف ماشینمو در ازای ثمن‌ یک معامله دیگه به شخصی فروخته م. با این کارش من نتونستم سند رو به نام طرف معامله بزنم ومعامله فسخ شده و 180 میلیون هم خسارت فسخ دادم. الان چه کار میشه کرد. آیا میشه دوباره خونه رو بخاطر تخلف از شرط برگردونم. یا اینکه خسارت فسخ اون معامله و ضررهای دیگه که کردم رو بگیرم. ممنون میشم راهنمایی کنید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است ‌

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به مدارک خود استناد نمایید که بابت مهریه بوده

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کاربر گرامی برای طرح استراتژی مناسب باید متن مبایعه نامه با همسرتان و مبایعه نامه اتومبیل مطالعه گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سوالهای متعدد شما با خط پاسخ به جواب نمی رسید خیلی باید توضیح دهم ، لطفا از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید مبایعه نامه مطالعه و بررسی شود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خسارت ها را خیر اما مدارک را به مرجع مطالبه مهریه ارائه دهید البته بهتر است تنفیذ قرارداد را از دادگاه بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک باید بررسی کامل و دقیق صورت گیرد و سپس اظهار نطر مناسب کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هیچگونه حقوقی بنا به قرارداد معاوضه ملک با حقوق مالی زوجه برای ایشان متصور نیست در صورتی که ایشان رجوع به حقوقش کند شما نیز می‌توانید رجوع به ملک نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
خیر معامله انجام شده و قابل فسخ نخواهد بود ولیکن امکان اثبات پرداخت مهریه و مطالبه خسارت وارده را خواهید داشت.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که مبایعه‌نامه را به مرجع دستوردهنده توقیف خودرو ارائه دهید و عنوان نمائید که مهریه به استناد این مدرک پرداخت شده است.
بعد از این اقدام موفقیت‌آمیز، خساراتی که در این ارتباط متحمل شده‌اید را می‌توانید از همسرتان مطالبه نمائید.
بهتر بود در زمان تنظیم مبایعه‌نامه نسبت به مراجعه به دفتر ازدواج اقدام می‌نمودید و همسرتان صراحتاً در آنجا نیز اقرار به دریافت مهریه می‌نمود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون در عقد بیع ، ثمن معامله جز ارکان اساسی عقد است و ثمن معامله باید معلوم و معین باشد و نباید مجهول باشد
شرط مندرج در قرارداد نباید مجهول باشد
با توجه به ‌توضیحات شما ، ظاهرا شرط مندرج در قرارداد و اقرار مجهول است و شرط باطل است
و ...