مشاوره حقوقی رایگان - ثمن معامله

با عرض سلام و ادب حضور کارشناسان و وکلای گرامی. محاکم بدوی و تجدید نظر طبق آراء قطعیت یافته نسبت به یک فقره بیع نامه مربوط به یک قطعه زمین به اتفاق نظر اعتقاد و عقیده بر رابطه معاملی و معامله و اثبات وقوع بیع دارند و با این استدلال حکم به رد دعوی خواهان به عنوان ( فروشنده ) به خواسته ابطال بیع نامه صادر نموده اند حال با توجه به اینکه خوانده ( خریدار ) ملک موصوف را از تاریخ وقوع بیع و انعقاد مبایعه نامه مورخه 1396/9/6 بیش از شش سال است در تصرف و تملک دارد و ثمن معامله مبلغ 120 میلیون تومان را نیز به فروشنده تأدیه و پرداخت ننموده است
سئوال : آیا چنانچه خواهان ( فروشنده ) دادخواستی را تحت عنوان مطالبه ثمن معامله به دادگاه تقدیم نماید خوانده ( خریدار) محکوم به پرداخت ثمن معامله به قیمت تاریخ انعقاد بیع نامه مبلغ 120 میلیون تومان محکوم می شود یا به نرخ روز زمین مسکونی ؟ چنانچه طبق قوانین و مقررات به نرخ و قیمت روز خریدار محکوم می شود استدعا دارم مستند قانونی آن را مرقوم فرمایید
از بذل عنایت و توجه و محبت عزیزان تشکر و قدردانی می کنم استدعا دارم راهنمایی و مساعدت لازم را عنایت و مبذول فرمایید با سپاس

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام باید اسناد و مدارک بررسی شود باید شرایط فسخ فراهم شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً مبلغ زمان قراردادبه عنوان رد مال محسوب می‌شود اما خسارات را طرف می‌تواند مطالبه کند در ضمن می‌بایست تمام اسناد و مدارک شما بررسی شود تا پاسخ قاطعانه‌تری داد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

احتراماً در سوالتان فرموده‌اید که دادگاه بدوی و تجدید نظر بیع را تایید نموده و در جای دیگر فرموده‌اید که در خصوص مبایعه نامه ابطال زده است لذا سوال دارای تعارض بوده و نیاز به توضیحات بیشتر شما می‌باشد می‌توانید در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی مناسب از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات دادنامه صادره و مفاد
مبایعه‌نامه است
خریدار باید اصل ثمن معامله مقرر در مبایعه‌نامه و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ مطالبه فروشنده ، را پرداخت نماید مگر در مبایعه‌نامه شرط خاصی ذکر شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سيد محمدرضا  صلاحي

جناب آقای سيد محمدرضا صلاحي :

سلام به استناد ماده 522 قانون آیین دادرسی مدنی از تاریخ مطالبه خسارت تاخیر تادیه محاسبه خواهد شد .